foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Finale AC-stedenwedstrijd voor pupillen in Wijchen

Zonovergoten, windstil, maar bruisend van energie zo laat de finale van de AC stedenwedstrijden voor regio 18 en 19 zich het best omschrijven.

Samen met de atleten van Arena togen we naar Wijchen om in de luwte van het bos onze nazomerse (persoonlijke) records neer te zetten. En dat is zeker gebeurd, elke keer na de zomerse “rust” groeien de capaciteiten van de atleten en er zijn welgeteld 17 Palleten die een clubrecord hebben geëvenaard of verbroken, BRAVO! Maar ik weet ook zeker dat er weer heel veel persoonlijke records zijn gesneuveld, wat betekent dat er veel punten zijn verdiend voor het prestatieklassement.

Met één eerste plek, drie tweede plekken en twee derde plekken in deze finale hebben we ook nog heel wat bekers binnengesleept. De resultaten laten zien dat we héél goed zijn in metersmaken, maar er zijn ook wel onderdelen waar we nog wat verbetering in aan kunnen brengen.

De uitslagen van de wedstrijd kun je hier vinden: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/5418/

Er zijn ook nog een hoop mooie foto’s genomen door Patrick Beukers, die kun je hier vinden: https://myalbum.com/album/SyvPXNaBPXOz

Er is nog één wedstrijd te gaan waar je de laatste punten voor het prestatieklassement kunt verzamelen; de Pallas ‘67 clubdag op 1 oktober aanstaande. Dus reserveer deze dag in je agenda en schrijf je in zodra dat kan (http://www.pallas67.nl/index.php/mc.Wedstrijden/sc.Clubdag). Daarna kunnen we met z’n allen een lekker hapje eten om bij te tanken. Ook als je eens de wedstrijdsfeer wilt proeven is dit een ideale gelegenheid om dat eens te doen. Een prima afsluiter van het baanseizoen en we hopen jullie allemaal te zien, tot dan!

 

567 x gelezen