foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Rennen, werpen en springen zoals op de Olympische Spelen?

Pallas '67 stelt van 5 tot 11 september alle trainingen vrijblijvend open voor iedereen die atletiek wil uitproberen. Dit betekent al onze jeugdtrainingen en volwassenentrainingen! De jeugd traint alle atletiekonderdelen, bij de volwassenen kun je kiezen tussen verschillende hardloop- en bootcampgroepen en de sprint- en technische groep.

De sport atletiek kent vele gezichten, zo ook de vereniging Pallas '67. Wij hebben jonge kinderen vanaf zo'n 5-6 jaar en we hebben mensen die de 80 zijn gepasseerd. Atletiek is voor mannen en vrouwen, meisjes en jongens. Of je nu van kort of lang rennen houdt, of van springen of gooien. Of allemaal!

Onze trainingen zijn ook divers. Dit betekent dat onze trainers niet alleen aandacht hebben voor het trainen van (duur)uithoudingsvermogen, het gaat ook om lenigheid, snelheid, kracht en techniek. Loopscholing is een belangrijk onderdeel van een (baan)training, maar ook stabiliteitstraining hoort erbij. Wij hebben, naast atletiekmateriaal, de beschikking over verschillende materialen in ons werfgebouw bij de atletiekbaan, zoals gewichtjes, hindernissen, etc. Daarnaast trainen we vanaf de baan op verschillende locaties, bijvoorbeeld op de campus of in het Arboretum. Ook lopen we in het bos natuurlijk. Met een training bij Pallas '67 kom je dus verder!

De pupillen (>2004) leren wij op speelse wijze de atletiekonderdelen. Wij doen ondermeer mee aan de speciale Athletics Champs stedenwedstrijden, waarbij met een team binnen 3 uur een speelse meerkamp wordt afgewerkt. In de winter doen de pupillen mee met de crossjes in het bos (1 km). Bij de junioren worden de echte atletiekonderdelen met aangepaste gewichten, hoogten en afstanden aangeleerd. De junioren kunnen meedoen aan stedenwedstrijden, teamcompetities en crossen. Het rooster voor de jeugdtraining staat hier.

De trainingen voor volwassenen zijn in dit rooster te vinden.

De meeste trainingen starten vanaf het clubhuis bij de blauwe atletiekbaan op de Bornsesteeg 2b in Wageningen. Je kunt je fiets bij het clubhuis plaatsen. Als je met de auto komt, dan kun je voor de sporthal van de Bongerd parkeren. Let op, voor de bostraining of enkele duurloopgroepen is er een andere startlocatie. Kijk hiervoor op het rooster.

Je mag in totaal 4x vrijblijvend meetrainen, waarna je besluit om al dan niet lid te worden. De jaarcontributie van Pallas '67 is tussen de 100-125 euro afhankelijk van leeftijd. Een wedstrijdlicentie voor volwassenen bedraagt aanvullend 21,25 euro. Bosleden hebben een gereduceerd tarief.

Wil je meer informatie over Pallas '67, kijk dan hier. Je kunt ook contact opnemen met de betreffende trainer (zie rooster) of een mailtje sturen naar Info open week Pallas '67. Wij hopen je te zien!

Op 25 augustus start eveneens een instapgroep hardlopen. Deze hardloopcursus werkt in 12 weken toe naar de Bergrace by Night.

Heb je besloten lid te worden? Lid worden kun je via deze link.

 

1080 x gelezen