foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Enquete over vrijwilligerswerk

Leden van sportverenigingen wordt gevraagd mee te doen aan een (vervolg)onderzoek ‘Vrijwilligerswerk en sociale integratie in sportverenigingen in Europa’. Vorig jaar heeft het bestuur gegevens aangeleverd, nu is de vraag aan de leden (16 jaar en ouder) om een enquête in te vullen. Voor eind juni 2016. Graag jullie medewerking.

Vorig jaar heeft u meegedaan aan het onderzoek ‘Vrijwilligerswerk en sociale integratie in sportverenigingen in Europa’. We willen u hartelijk danken voor het delen van voor ons belangrijke informatie. Dat gaf zeer bruikbare inzichten in hoe sportverenigingen omgaan met deze onderwerpen. Daarnaast kunnen we de Nederlandse verenigingen vergelijken met verenigingen in negen andere Europese landen. In de vragenlijst die u in het najaar van 2015 heeft ingevuld, gaf u aan dat u ook aan een vervolgonderzoek onder uw verenigingsleden wilt meewerken. In de nieuwe vragenlijst vragen we de leden in welke mate zij zich verbonden voelen aan de vereniging en of ze vrijwilligerswerk doen. Twee weken geleden stuurden we u het verzoek deze vragenlijst naar uw leden te sturen. Er zijn nog geen leden van uw vereniging die de vragenlijst hebben ingevuld.
Uw betrokkenheid bij het vervolgonderzoek is beperkt, maar wel essentieel. Wij vragen u de onderstaande link te verspreiden onder uw leden (16 jaar en ouder).
De vragenlijst kan worden ingevuld tot en met eind juni 2016.
In de herfst van 2016 ontvangt u een bondig rapport met daarin de uitkomsten van uw vereniging. Dit rapport geeft u waardevolle informatie over uw leden en vrijwilligers. Daarnaast sturen we u begin 2017 een rapport met de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek.

 

658 x gelezen