foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Competitie onder tropische omstandigheden

Op zondag 5 juni vond voor de masters hun tweede competitiewedstrijd plaats in het FBK stadion in Hengelo.

Gelukkig beschikt dit stadion over een grote overdekte tribunen die de gehele dag in de schaduw ligt. Alle atleten waren daar te vinden als ze niet in actie hoefden te komen.

Aan de andere kant heeft dit warme weer ook voordelen, voor m.n. de technisch ingestelde atleten. De mannen op de 5000m daarentegen hadden het erg zwaar en werden tijdens de race dan ook voorzien van bekertjes water.

De ploegen van Pallas presteerden naar omstandigheden goed; dit gold vooral voor de dames. De 3 dames bij elkaar haalden een totaal van meer dan 5100 punten, waarbij Monique Verbeek op de loopnummers (vooral de 800m) goed presteerde. Koploper hier was Nynke Groendijk, die met hoogspringen ruim 950 punten haalde, wat gold als een van de 5 beste prestaties bij alle vrouwen masters uitslagen die dag.

Het competitieseizoen voor de masters zit er weer op, want geen van beide ploegen haalde de finale in september. Het zou fijn zijn als vooral bij de vrouwen volgend jaar weer een compleet team aan de start kan verschijnen!

 

719 x gelezen