foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Athletics Champs pupillen

Aalten; za 16 apr 2016

Op 16 april geleden hebben de pupillen onder het genot van een zonnestraaltje, een paar druppels en een fikse wind een vliegende start gemaakt voor de AC stedenwedstrijdcompetitie van 2016.

Op een hele speciale baan van 300 meter, met 4 lanen en wat andere beperkende omstandigheden zijn er toch mooie prestaties neergezet door de pupillen. Er was dus ook even bij menig ouder een moment van verwarring toen ze de rondjes gingen tellen bij het metersmaken zonder te weten van de wat kleinere baan. Heel geslaagd was ook de versterking door de ‘gladiatoren’ van Arena. Onze teams werden prima aangevuld door atleten, begeleiders en ouders uit Rhenen en omstreken.

Met 6 teams behaalden we twee eerste plekken, één tweede plek, twee derde plekken en één vierde plek in de verschillende poules.  Daarnaast werden er ook een flink aantal clubrecords en persoonlijke records verbroken, prima gedaan.

Patrick Beukers heeft ook heel veel plaatjes van de atleten in actie geschoten, de beste zijn geselecteerd en kunnen in de onderstaande link worden gevonden.

tekst: Patrick Smit

Fotos


 

771 x gelezen