foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Junioren op dreef bij 2e thuiswedstrijd

Op zaterdag 23 april hadden de junioren C/D hun eerste competitiewedstrijd op hun blauwe thuisbaan. In vergelijking tot 2 weken eerder, bij de eerste stedenwedstrijd in Wageningen, liet het weer zich nu van een andere kant zien. Het was fris, maar gelukkig wel droog, met een harde wind uit noordelijke richting. Dit zorgde met name op sprint, horden en de lange afstanden voor moeilijke omstandigheden voor alle atleten.

Voor sommige atleten was het de eerste keer dat ze meededen aan een competitiewedstrijd en dat was natuurlijk reuze spannend, ook al ben je 'al' C-junior. Alle junioren hebben reuze hun best gedaan: PR's werden hier en daar verbeterd, maar uiteindelijk behaalden alle teams van Pallas een plekje in de middenmoot. Door de vakantie waren sommige teams ook niet compleet.

Een viertal atleten wist een eerste plaats te halen bij een onderdeel: Freek op de sprint, Florian op de 800m, Krijn bij het hoogspringen en Tula bij het kogelstoten. Een prachtige prestatie.

En nu op naar de volgende steden- en competitiewedstrijden, die allemaal plaats zullen vinden buiten Wageningen. Hopelijk komt er dan echt atletiekweer met daarbij lekkere weersomstandigheden en nog betere prestaties.

 

651 x gelezen