foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Palleten leveren mooie prestaties bij diverse marathons

In april vonden diverse marathons plaats, waarbij verschillende Palleten mooie prestaties hebben geleverd. Er werden persoonlijke records en clubrecords verbeterd, en Nina Joosten en Ton Gorissen liepen samen hun 100ste marathon.

Op zondag 3 april liepen Moussa Kallo en Raymon Claassen de marathon van Parijs. Zij liepen samen op tot 30km, daarna moest Raymon het tempo iets laten zakken vanwege pijn in de knieŽn. Moussa liep stug door en finishte keurig in 3:33:29 uur. Raymon kwam een paar minuten later over de streep in 3:38:37 uur.

Zondag 10 april vond de marathon van Rotterdam plaats. Ook dit jaar was Pallas daar weer goed vertegenwoordigd. Tia Roordink liep haar eerste marathon en maakte een prachtig debuut door te finishen in 3:19:31 uur. Bas van Vliet kwam als tweede Palleet over de streep. Hij liep een dikke vette PR: 3:29:54 uur. Ine van der Fels liep ook een PR, zij volbracht de marathon in 3:30:03 uur, daarmee verbeterde ze tevens het clubrecord bij de masters 45. Ali Kir verbeterde ook zijn snelste tijd op de marathon, zijn PR staat nu op 4:07:03 uur. Nina Joosten en Ton Gorissen liepen samen hun 100ste marathon. Dat deden zij keurig in een tijd van 3:53:08. Met deze prestatie verbeterde Nina het clubrecord bij de masters 50. In deze PR- en CR- recordwaterval liepen ook nog Jos Stuyt en Marco Bink hun marathon. Geen records, maar ook zij liepen een zeer verdienstelijke tijd. Jos 3:48:04 uur en Marco 3:59:41 uur.

Op zondag 17 april waren Palleten actief op de marathon van Enschede. Ondanks zware omstandigheden (guur weer en een harde wind) liep Hans Wilmink boven verwachting naar een tijd van 3:20:58 uur. Kort daarna kwam Carl Jansen over de streep in een tijd van 3:21:06 uur. Carl had zich voorgenomen om onder de 3:15 uur te lopen. Hij was goed op weg en onder goede omstandigheden was dit ook zeker gelukt. Helaas kreeg hij na 25km last van zijn kuit. Het tempo moest omlaag en hij liep verder door op karakter. Dat je daar een heel eind mee komt geeft zijn eindtijd van wel aan. Joop Ernst had vooraf ook een ander scenario in gedachten dan dat uiteindelijk werd ondergaan. Kramp in de tweede ronde leverde veel tegenslag op. Maar ondanks dat wist Joop toch binnen de vier uur te finishen: 3:59:27 uur was zijn tijd. Bert van der Bosch liep op antibiotica die hij tot zich had genomen naar aanleiding van een ontsteking waar hij al enige tijd last van had. Ondanks weinig trainen in de weken voorafgaand mocht hij toch een heel verdienstelijke 4:03:13 uur op de klokken zetten. Adriaan de Ruiter maakte zijn debuut op de marathon en finishte in 4:12:55 uur. Joppe Boon is er een tijdje tussenuit geweest, maar hij is weer helemaal terug op de marathon. Hij volbracht de marathon volledig naar zijn verwachtingen in een tijd van 4:56:13 uur.

Zondag 17 april vond ook de marathon van Hamburg plaats. Arie Cuppen liep daar samen met zijn zoon. Zij finishten in een fraaie tijd van 3:43:51 uur.

Alle marathonlopers gefeliciteerd met jullie prestaties!

 

721 x gelezen