foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Clubhuis officieel geopend

Zaterdag 2 april om 15 uur is het clubhuis officieel geopend door wethouder van sport Han ter Maat. Hij kreeg daarvoor een symbolische sleutel uitgereikt van een groep Palleten die hiervoor vanaf de geboortegrond van Pallas (in de Nude) in estafettevorm naar de Bongerd was gelopen. Het laatste stuk begeleid door een troep pupillen.

Het was de bedoeling in een groepje aan te komen, maar sommige Palleten waren niet te houden en liepen al vooruit. De wethouder en de voorzitter liepen het laatste stukje op de atletiekbaan ook nog mee (in hun gewone schoenen, daar waren ze wel voor in). De lopers en de sleutel werden met applaus binnengehaald door de toeschouwers.

De wethouder feliciteerde Pallas met haar 49ste verjaardag en roemde de zelfredzaamheid van Pallas. Het clubhuis is immers zelf door de leden bekostigd en gebouwd. Hij gaf daarbij als cadeau een mooie picknicktafel die binnenkort bij de gemeente vrijkomt. Daarna mocht een van de pupillen samen met de wethouder de deur symbolisch opendoen.

Het bestuur van Pallas was vervolgens aan zet. Zij wilden op deze feestelijke dag de harde kern van de bouwers bedanken. Zij kregen van het bestuur een dinerbon voor een ontspannen avondje uit.

Hadden de toeschouwers en atleten wellicht gehoopt op een rustige receptie en borrel, bleek het toch nog een actieve middag te worden. De pupillen storten zich massaal op de uitgezette speurtocht. De achtergebleven volwassenen werden om beurt vriendelijk toch dringend richting de gezamenlijke kunstwerken geschoven. Met een fantastisch resultaat, binnenkort te bewonderen buiten en binnen het clubhuis. Er kon ook gestemd worden op de naam van het clubhuis. De uitslag zal komende week bij de ALV bekend worden gemaakt.

Het was een druk bezochte middag, waarvan we hopen dat we deze gezellige drukte nog vaker zullen huisvesten in het clubhuis. En natuurlijk volgend jaar, zaterdag 1 april (geen grap), het lustrumfeest van Pallas 50 jaar oud.

Fotoalbum.

 

1367 x gelezen