foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Uitnodiging officiŰle opening clubhuis

Op zaterdag 2 april openen wij het clubhuis. De opening wordt officieel verricht door wethouder van sport Han ter Maat. Op de dag zelf zijn er allerlei activiteiten, zoals een Sleutelloop vanaf de geboortegrond van Pallas, het maken van een gemeenschappelijk kunstwerk, een speurtocht en een receptie met borrel.

Sleutelloop

Om 14.15 uur begint de Sleutelloop, waarbij we in estafettevorm van de geboortegrond van Pallas '67 lopen naar ons nieuwe thuis. De estafette is vergelijkbaar met de Bevrijdingsloop, afwisselend fietsen en lopen voor de deelnemers. De estafette wordt voorbereid door onze trainer Marcel Baatsen. Het eerste deel van de Sleutelloop is voor de junioren en de volwassen leden.

De Sleutelloop start voor het clubhuis van Toerclub Wageningen, Nudepark 81. Hier lagen voorheen de trainingsvelden van ONA, waar enkele atleten van de gymnastiekclub HBS tot het plan kwamen Pallas '67 op te richten.

Het laatste deel van de estafette, ongeveer vanaf het zwembad, worden de finishlopers begeleid door de pupillen. Deze verzamelen om 14.45 uur voor het zwembad op de Bongerd ter hoogte van de midgetgolfuitgang (wij proberen hiervoor de sleutel te krijgen, zodat de fiets bij het clubhuis kan staan). Wees op tijd, want als de estafettelopers voorbij zijn, is het natuurlijk te laat.

Openingshandeling, receptie en borrel

Na het laatste rondje over de atletiekbaan, overhandigt een van de estafettelopers de symbolische sleutel aan de wethouder, die daarmee de openingshandeling verricht. Of wellicht loopt de wethouder een rondje mee? De openingshandeling is gepland om 15.00 uur. Voor alle leden en genodigden is er vanaf 15.00 uur een receptie met aansluitende borrel in het clubhuis.

Jeugdprogramma

Tussen 15.15 en 16.15 kun je deelnemen aan een speurtocht naar atletiekattributen op de atletiekbaan. Ook is er de prijsuitreiking voor de mooiste kleurplaat, deze zijn verspreid bij de pupillentrainingen en liggen nog in het clubhuis en het werfgebouw. Je kunt de kleurplaat hier alvast downloaden. Het springkussen blijkt helaas niet mogelijk.

Gemeenschapskunst

Het lijkt ons erg leuk om een herinneringstegel te moza´eken. Dit wordt binnen Wageningen wel vaker als gemeenschapskunst gedaan. Wij hebben een ervaren moza´eker gevonden die ons hierbij bij staat. Ook maken we een kunstwerk voor binnen het clubhuis. Hierbij kan iedereen bijdragen!

Foto's gevraagd

Wij willen graag foto's op een scherm laten voorbij komen, daarvoor zoeken wij jullie mooiste Pallas foto's. Het lijkt ons leuk als de trainingsgroepen allemaal een mooie foto van een training inleveren. Ook mooie foto's van het realiseren van het clubhuis zijn welkom. Dit is mogelijk op het emailadres dat hieronder aangegeven staat.

Geef je op!

Hier is de link naar het opgaveformulier. Hier kun je je tot en met 30 maart opgeven voor de Sleutelloop, de speurtocht en de receptie (vergeet niet ook de tweede keer op akkoord te drukken). Dit als indicatie voor wat wij moeten regelen/inkopen. Meedoen is gratis natuurlijk. Kom vooral!

Contactpersoon: Welmoed Soepboer.

 

831 x gelezen