foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Eerste plaats voor Mireille Baart bij Groet Uit Schoorl Run

Schoorl; za 13 feb 2016

Zondag 14 februari werd in de Schoorlse Duinen de Groet Uit Schoorl Run gehouden. Mireille Baart liep ondanks zware omstandigheden uitstekend en finishte als eerste vrouw bij de 30 kilometer in een tijd van 2:00:56.

Het weer maakte het bij de 39e editie van dit evenement extra zwaar: het was koud, vochtig en er stond een harde wind. Toch konden deelnemers vaak nog genieten van de prachtige omgeving. De 10 kilometer, halve marathon en 30 kilometer gingen voor een groot deel door de bossen en duingebieden rond het Noord-Hollandse Schoorl.

Mireille: "Ik was een paar minuten langzamer dan vorig jaar, maar ik ben erg tevreden aangezien ik vorig weekend ook al 25 kilometer had gelopen". Ze werd toen 2e op de 25 kilometer bij de Midwintermarathon Apeldoorn.

Lydia de Haer en Cris Wijnen deden ook mee met de 30 kilometer. Cris, geplaagd door een zware verkoudheid, kon niet voluit gaan en eindigde desondanks als 20e bij de mannen senioren. Just Bennis had graag ook mee willen doen, maar kon dat helaas niet wegens een blessure. Hij was wel in Schoorl aanwezig en heeft Mireille op verschillende plaatsen enthousiast aangemoedigd.

Hieronder de uitslagen:

Afstand Naam tijd plaats categorie
30 km Mireille Baart 2:00:56 1 Vsen
30 km Cris Wijnen 2:04:55 20 Msen
30 km Lydia de Haer 2:52:56 18 V50

 

938 x gelezen