foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Instructieavond kantinevrijwilligers

Op woensdag 16 december (20.00 uur) vindt er een instructieavond plaats voor de mensen die zich hebben aangemeld als kantinevrijwilliger. Andere belangstellenden zijn ook van harte welkom. De avond staat in het teken van instructie over kantinebeheer en het maken van een kantinerooster.

Het is zover, het clubhuis wordt, per januari, in gebruik genomen. De laatste zaken worden nu, in december, nog ge´nstalleerd en de inventaris wordt aangevuld. Het clubhuis zal open zijn tijdens en na sommige trainingen, voor ouders en leden, en voor andere activiteiten van Pallas groepen: commissies, cursussen en ad hoc activiteiten.

De daadwerkelijke openstelling hangt af de leden die bardiensten willen draaien. We beginnen klein en kunnen de openingstelling dan uitbreiden, naar behoefte en naar beschikbaarheid van vrijwilligers. We kunnen nog mensen gebruiken, dus meldt je aan bij Carl Janssen (clubhuisbeheercie[at]pallas67.nl) of bij Rob Groendijk, co÷rdinator vrijwilligers (vrijwilligerscoordinator[at]pallas67.nl).

 

617 x gelezen