foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Nieuwe conditietraining op maandag: 30 minuten zweten!

Vanaf maandag 7 september starten we met een nieuwe trainingsvorm, namelijk een 30 minuten durende hoge intensiteit intervaltraining (zonder hardlopen). De training staat open voor de (enigszins) geoefende volwassen Palleten.

Tabatha-intervallen zijn een bekend voorbeeld van hoge intensiteit intervaltraining (HIIT). Je voert bepaalde oefeningen gedurende 20 seconden op zeer hoge intensiteit uit, met daarna telkens 10 seconden rust. Vaak bestaat een training uit acht intervallen van vier minuten. Er zijn ook andere vormen en die gaan we allemaal uitproberen. De trainingen zullen variŰren in opbouw en oefeningen.

Je kunt de intervallen doen op een hometrainer of als sprinttraining, maar wij doen dit met cardio- en krachtoefeningen. Naast ons eigen lichaam(sgewicht), maken we ook gebruik van medicinballen, gewichtjes, kettebells, bankjes en andere voorwerpen om de trainingen afwisselend te laten zijn en op een andere manier je spieren te trainen.

De training is geschikt voor mensen die al langere tijd trainen. Bijvoorbeeld bij bootcamp, in de sportschool of hardloop- of technische training bij Pallas. Ge´nteresseerden die nog niet lid zijn, wordt vriendelijk gevraagd eerst ervaring met de oefeningen op te doen bij de technische training (dinsdag- en donderdag van 19.00-20.30) of bootcampgroep op donderdag om 20.30-22 uur.

De training vindt vanaf 7 september plaats van 20.30 u op maandagavond. De locatie is bij het Werfgebouw bij de blauwe baan. Omdat er geen training is op de baan, zullen de lampen op de baan niet aan staan. Bij mooi weer kunnen we ook onze matjes neerleggen in de bongerd naast het clubhuis. Bij zeer slecht weer kunnen we eventueel uitwijken naar het clubhuis.

Wil je meetrainen, geef je dan op bij de HIIT-groep op deze website. Dan kan ik je bereiken, indien de training onverhoopt niet doorgaat (bv. bij onweer of dramatische files) of verplaatst zal worden (enkele keren per jaar). Te zijner tijd openen we een Whatsapp-groep.

Meer informatie bij Welmoed Soepboer (avpallas67@gmail.com).

 

902 x gelezen