foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Palleten gezocht voor Veluweloop 2015

Zaterdag 12 september 2015 wordt de 35e Veluweloop georganiseerd. De Veluweloop is een hardloopevenement in estafettevorm met voornamelijk een recreatief karakter. We gaan ook dit jaar meedoen met 3 teams, 1 wedstrijdteam en 2 recreatieve teams. Na afloop gaan we met alle Pallas-deelnemers ergens in Wageningen uit eten.

Lopers gezocht voor Veluweloop 2015

De vakantie staat voor de deur, de Veluweloop lijkt daarom nog ver weg, maar voordat je het weet is het weer zover. Zaterdag 12 september 2015 wordt de 35e Veluweloop georganiseerd. De Veluweloop is een hardloopevenement in estafettevorm met voornamelijk een recreatief karakter. De looproute bestaat uit 12 etappes, verdeeld over vijf vrouwen- en zeven mannenetappes. De route gaat zo veel mogelijk over de groene paden van de Veluwe. Terwijl de hardloper onder begeleiding van 1 fietser zijn best doet om zo snel mogelijk naar het volgende wisselpunt te rennen begeeft de rest van het team zich per fiets (over een andere route) naar de diverse wisselpunten. Bij de 3 herstart punten verzamelt iedereen zich voor een pauze, waarna er een gezamenlijke start is voor de volgende etappe. De (voorlopige) etappe-indeling ziet er als volgt uit:

EtappeM/VAfstand (km)Route
1M5,7De Bongerd Oostereng
2M7,0Oostereng De Gelderse Roos
3M9,0De Gelderse Roos De Petteflet
4V5,2De Petteflet Vredenoord
Herstart Vredenoord
5M9,1Vredenoord Beerenberg
6V4,3Beerenberg Emma Piramide
7M7,7Emma Piramide IPC
8M8,3IPC Vredenoord
Herstart Vredenoord
9V8,3Vredenoord Planken Wambuis
10M11,2Planken Wambuis Oostereng
11V6,0Oostereng Nieuwland
Herstart Nieuwland
12V6,5Nieuwland De Bongerd

Uitgebreide informatie is te vinden op de website van de Veluweloop www.veluweloop.nl.

We gaan dit jaar weer proberen mee te doen met 3 teams, 1 wedstrijdteam en 2 recreatieve teams. Na afloop gaan we met alle Pallas-deelnemers ergens in Wageningen uit eten.
Heb je zin in een sportief en gezellig dagje hardlopen en fietsen? Schrijf je dan in via onze website (klik hier), via de intekenlijst bij de bostraining (za) of stuur mij een mailtje.

Wilhelm Thieme (wilhelm.thieme@gmail.com)

 

800 x gelezen