foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Start nieuw trainingsprogramma 'DOORLOPENDFIT'

DOORLOPENDFIT is het nieuwe trainingsprogramma voor mensen met een maatje meer. Onder begeleiding van professionele begeleiders werk je in 28 weken toe naar een actievere leefstijl. De wandeltraining is een activiteit van Pallas'67 en Sportservice Wageningen en start op 4 april vanaf het Pallas-clubhuis.


Dit trainingsprogramma is speciaal voor mensen die al wandelend naar een gezondere levenstijl toe willen. Tijdens de trainingen krijg je verschillende tips om het 'actiever bewegen' in je dagelijkse leven in te voeren, op heel natuurlijke manier. Zonder dat je het merkt wordt je actiever, fitter en beweeg je makkelijker.

Naast de wandeltrainingen mag je ook nog 1x per week extra trainen. Bijvoorbeeld bij een sportschool of -vereniging. Zo wordt het nog makkelijker om het bewegen in je wekelijkse ritme in te passen.

De training wordt in 2 delen gegeven. Voor en na de zomer, op woens- en zaterdagen. De eerste les is op 4 april. Kosten bedragen 120 voor 40 trainingen.
Meer informatie over de wandeltraining? 11 Maart aanstaande is er een informatiebijeenkomst in het Koetshuis van het Arboretum. Alvast inschrijven kan ook!

 

596 x gelezen