foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Vervolgclinic hardlopen met doel Groot Ginkelloop op 21 juni

De twee hardloopcursussen voor beginners die de Wageningse atletiekvereniging Pallas'67 in maart en april organiseerde zijn zo succesvol dat er een vervolg komt. Deze vervolgclinic begint op 26 april en duurt acht weken; de lopers bereiden zich voor op deelname aan de Groot Ginkelloop op 21 juni (5 km).

Deze vervolgcursus staat open voor alle al iets gevorderde beginnende lopers (ca 20 minuten lopen). Er wordt getraind op zaterdagochtend, van half 10 tot 11, op de blauwe atletiekbaan van sportcentrum De Bongerd of in de Blauwe bergen of het arboretum. Onder leiding van ervaren trainers krijgen de deelnemers gerichte begeleiding en loopscholing en trainen ze hun rompstabiliteit. Alle lopers krijgen hun eigen loopschema. Optioneel is de mogelijkheid om de doordeweekse trainingen op de atletiekbaan bij de basisgroep te volgen (bij de prijs inbegrepen).

Omdat de eerste training, op 26 april, voor veel mensen in de vakantie valt, is het mogelijk een week later alsnog in te stappen.

De begeleiding gaat mee naar de loop.

Kosten van deze acht trainingen: 40 euro. De prijs is inclusief inschrijfgeld, maar exclusief de benodigde tijdsregistratiechip ( 4,-).

Voor aanmelding of meer informatie, stuur een mail naar Petra van Bekkum.

 

495 x gelezen