foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Start to Run

Op zaterdag 8 maart begint Start to Run weer. Deze cursus wordt door Pallas voor de atletiekunie in Wageningen verzorgd.

In 7 lessen van ca. 1 uur ga je hardlopen opbouwen van niets tot 20-25 minuten. De lessen zijn steeds op zaterdagmorgen.

We starten om 9:30 bij de atletiekbaan, maar maken ook dankbaar gebruik van de omgeving zoals park De Blauwe Bergen en De Campus. Daarnaast zullen we 1 training in het bos doen, waar aandacht zal zijn voor looptraining gericht op heuvel op- en aflopen.

Tijdens de training is er veel aandacht voor looptechniek. Daarnaast zal er ook aandacht besteedt worden aan een verbeterde rompstabiliteit en kracht; natuurlijk gericht op lopen. Voor meer

informatie en inschrijven: www.starttorun.atletiekunie.nl . Vragen? Mail naar: petravanbekkum@gmail.com .

Op donderdagavond 27 februari is er een informatieavond. Tijdens deze avond wordt verteld wat je precies kunt verwachten, hoe je je moet kleden, hoe je moet omgaan met blessures e.d. en kan je alvast alle vragen stellen die je al hebt. Daarnaast komt Run2day en podoloog Michiel Luttikhuis langs en wordt je de mogelijkheid geboden voor een gratis loopanalyse. Zo kom je goed voorbereid aan de start van de loopcursussen.

De informatieavond is op donderdag 27 februari, van 20.00 - 21.30 uur. Het is niet nodig om je aan te melden, maar we starten om 20:00 uuur.

 

507 x gelezen