foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Instapgroep: hardlopen voor beginners

Op donderdag 11 september 2014 start Pallas'67 weer met een instapgroep hardlopen in Wageningen.

Ik doe mee

 

Ervaren trainers

Onder leiding van ervaren en deskundige trainers zul je ontdekken dat hardlopen de ideale sport is voor jou. Hardlopen is gezond en ontspannend; je geniet van het buiten zijn, en het is veel gemakkelijker vol te houden dan je denkt. Bovendien heeft onze atletiekvereniging de kennis in huis om je op een verantwoorde en op een prettige wijze te motiveren om aan sport te doen. Ervaring leert dat het in een groep beginners van hardlopen een zeer goede stimulans is en dat onze instaptrainingen als prettig en doeltreffend worden ervaren.

Wanneer

De hardlooptrainingen van de instapgroep zijn op donderdagavond, vanaf donderdag 11 september 2014 van 20:00 - 21:30. In 12 lessen werken we aan de hand van een hardloopschema toe naar het lopen van een bosloop of een prestatieloop.

Waar

Op of vanaf de Atletiekbaan van Sportcentrum 'De Bongerd' te Wageningen met uitstapjes naar Wageningen Campus.

Voor wie

Voor iedereen die op een gezonde en plezierige wijze wil beginnen met hardlopen.

Kosten

De kosten zijn 60 euro. De leden van Sportcentrum 'De Plataan' en medewerkers van de WUR met sportkaart ontvangen een korting van 10 euro.

Meer weten

Op donderdagavond 4 september is er een informatieavond. Tijdens deze avond wordt verteld wat je precies kunt verwachten, hoe je je moet kleden, hoe je moet omgaan met blessures e.d. en kan je alvast alle vragen stellen die je al hebt. Daarnaast komt Run2day en podoloog Michiel Luttikhuis langs en wordt je de mogelijkheid geboden voor een gratis loopanalyse. Zo kom je goed voorbereid aan de start van de loopcursussen.

De informatieavond is op donderdag 4 september, van 20.00 - 21.30 uur. Het is niet nodig om je aan te melden, maar we starten om 20:00 uuur.

Of neem contact op met trainer Arie Cuppen via een bericht naar acuppen2009@hotmail.com of bel naar 06- 22818075.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de instapcursus.

N.B. de "Start to Run" groep wordt dit najaar niet door Pallas '67 verzorgd, maar door Loopgroep de Zoomlopers. In maart 2015 wordt het wel weer door Pallas georganiseerd.

 

748 x gelezen