foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Pallas doet mee aan de Nationale Belweken van de Vriendenloterij!!

Pallas organiseert in samenwerking met de Vriendenloterij een belactie op maandagavond 11 november 2013, met als doel geld op te halen voor het te bouwen clubhuis. Een groepje Palleten krijgt die avond een korte training van een medewerker van de Vriendenloterij. Daarna gaan ze meteen aan de slag, en bellen ze zoveel mogelijk Palleten om te vragen of ze mee willen spelen in de Vriendenloterij. De helft van de inleg gaat namelijk naar de clubkas van Pallas. Kijk ook naar het filmpje van Marcel.

Iedereen heeft wel eens de reclames gezien op de televisie van de Vriendenloterij. Een groep vrienden die spontaan in juichen uitbarst omdat ze een prijs gewonnen hebben. Veel mensen spelen al mee in de Vriendenloterij, wellicht ook leden van Pallas. De helft van de prijs van de meespelende loten kan ten goede komen aan een (sport)vereniging, in ons geval dus Pallas 67. Maar vaak hebben mensen dat niet geregeld met de Vriendenloterij. Dat is jammer want Pallas kan dit geld goed gebruiken bij het realiseren van het nieuw te bouwen clubhuis.

Op maandagavond 11 november word je tussen 19.00 en 22.00 gebeld door een Pallaslid met de volgende vragen:

- Speel je al mee in de Vriendenloterij? Indien ja, vind je het goed om Pallas als begunstigde club aan te melden bij de Vriendenloterij? Dit levert Pallas per meespelend lot per jaar €77,00 op!
- Indien nee, wil je meespelen in de Vriendenloterij, met Pallas als begunstigde club? Meespelen in de Vriendenloterij kost €11,00 per trekking. Elke maand is er een trekking, plus 2 extra trekkingen in juni en november. Er zijn dus 14 trekkingen per jaar (met 14 keer kans op prachtige prijzen), dat is €154,- per jaar. De helft van dit bedrag, dus €77,- gaat naar de clubkas van Pallas.
De opbrengsten voor Pallas kunnen dus heel snel oplopen. Als bijv. 50 mensen meespelen met Pallas als begunstigde club, levert dit de clubkas €3850,- per jaar op. Als 150 mensen voor Pallas meespelen levert dit de clubkas €11550,- op! Deze opbrengsten worden gebruikt voor het financieren van het clubhuis, waardoor we minder hypotheek nodig zullen hebben.

Er doen 175 clubs en verenigingen mee aan de Nationale belweken van de Vriendenloterij in oktober en november 2013. Van deze 175 clubs kunnen 10 verenigingen nog een bonus verdienen. Zij verdienen dit door na 3 maanden nog de meeste meespelende loten te hebben. Deze bonus is €7000,- voor de club met na 3 maanden nog de meeste meespelende loten tot €1000,- voor de nummer 10.

Het zou fantastisch zijn om veel leden te kunnen inschrijven voor de Vriendenloterij. Natuurlijk maak je kans op geldprijzen, prijzen in natura (auto’s, tv’s) en belevingsprijzen (samen met een aantal vrienden naar een pretpark, of een stedentrip), maar ook lever je een bijdrage voor het realiseren van ons nieuwe clubhuis!

Niet gebeld?

Je kunt jezelf hieraanmelden om mee te spelen in de Vriendenloterij. Vergeet niet om Pallas 67 als begunstigde club op te geven.

Vriendenloterij

De Vriendenloterij steunt al meer dan 20 jaar goede doelen die werken aan de verbetering van gezondheid en welzijn in Nederland. Er spelen al een half miljoen Nederlanders mee voor 44 goede doelen, en voor 4000 clubs en verenigingen. Vanaf 1998 is ongeveer een half miljard euro aan goede doelen geschonken zoals KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, Alzheimer Nederland, Jantje Beton en de Richard Krajicek Foundation.

 

1035 x gelezen