foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Hardlopen voor beginners

Op donderdag 3 oktober 2013 start Pallas'67 weer met een instapgroep hardlopen in Wageningen. In 12 lessen hardlopen werken we aan de hand van een hardloopschema toe naar het lopen van de Winterbosloop van 2.5 km of 5 km op 18 januari in Wageningen. Een rondje van de Winterbosloop is 2.5 km. Je bepaalt zelf of je 1, 2, 3 of 4 rondjes wilt lopen. Het is geen wedstrijd, maar een bosloop waarbij je zelf ontspannen kunt lopen.

Ik wil meedoen
 

Ervaren trainers

Onder leiding van ervaren en deskundige trainers zul je ontdekken dat hardlopen de ideale sport is voor jou. Hardlopen is gezond en ontspannend; je geniet van het buiten zijn, en het is veel gemakkelijker vol te houden dan je denkt. Bovendien heeft onze atletiekvereniging de kennis in huis om je op een verantwoorde en op een prettige wijze te motiveren om aan sport te doen. Ervaring leert dat het in een groep beginnen met hardlopen een zeer goede stimulans is en dat onze instaptrainingen als prettig en doeltreffend worden ervaren.

Loopanalyse en sportpodoloog

Kom de eerste keer gerust op je oude loopschoenen. Na de training is er een sportpodoloog aanwezig. Op 10 oktober krijg je een gratis loopanalyse aangeboden door Run2Day.

Wanneer

De hardlooptrainingen van de instapgroep zijn vanaf donderdag 3 oktober van 19.00 20.30. De huiswerktrainingen onder begeleiding bij de basisgroep zijn vanaf dinsdag 8 oktober van 19.00 20.30 uur. De laatste les is op donderdag 19 december. Na de kerstvakantie bieden we een opfrisles aan zodat je gemakkelijk kunt blijven lopen bij de basisgroep.

Waar

Op of vanaf de Atletiekbaan van Sportcentrum 'De Bongerd' te Wageningen met uitstapjes naar Wageningen Campus.

Voor wie

Voor iedereen die op een gezonde en plezierige wijze wil beginnen met hardlopen.

Kosten

De kosten zijn 60 euro. De leden van Sportcentrum 'De Plataan' en medewerkers van de WUR met sportkaart ontvangen een korting van 10 euro. De kosten zijn inclusief het inschrijfgeld aan de Winterbosloop.

Meer weten

Neem contact op met Arie Cuppen via een bericht naar acuppen2009@hotmail.com of bel naar 06- 22818075.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de instapcursus.

 

865 x gelezen