foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Run to the Start Zevenheuvelenloop

Wil je bij de Zevenheuvelenloop in het weekend van 16 en 17 november een snelle tijd neerzetten? Of wil je nu eindelijk eens een stap maken naar een uitdagende afstand? Bereid je dan optimaal voor via Run to The Start. Bij Pallas kun je vanaf 29 augustus op donderdagavond om 19.00 uur en 20.30 uur trainen voor de Zevenheuvelenloop via Run to The Start.

Voor nog meer informatie en het aanmelden: Run to the Start!

Behaal je persoonlijke doelstelling

Run to The Start helpt je om jouw persoonlijke doelstelling bij de Zevenheuvelenloop te halen. Dat kan het uitlopen zijn, maar ook het verbreken van je persoonlijke record. Elke training bestaat uit een stuk theorie en minimaal een uur praktijk. Je traint wekelijks 90 minuten in groepsverband. Samen trainen motiveert!

Wij helpen je een stap verder

Hardlopen is een vak. Run to The Start laat je kennismaken met alle ins en outs. De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals blessurepreventie, voedingstips, looptechniek, tips voor het klimmen en dalen en wedstrijdvoorbereiding. De theorie kun je nog in dezelfde les toepassen in de praktijk. Na afloop van elke training krijg je een schema mee zodat je thuis verder kunt trainen.

Voor deelname aan de 10 km dien je minstens dertig minuten en voor deelname aan de 15 km minstens driekwartier onafgebroken te kunnen lopen.

Uitgebreid deelnemerspakket

Als deelnemer ontvang je tevens een uitgebreid deelnemerspakket bestaande uit:

Deelnemerstarief

Voor deelname aan Run to The Start Zevenheuvelenloop betaal je slechts € 60,-. Voor Dutch Runners (€50,-) en leden van bij de Atletiekunie aangesloten verenigingen (€20,-) zijn er aantrekkelijke gereduceerde tarieven. Let op: het startbewijs van de Zevenheuvelenloop is niet inbegrepen.

 

866 x gelezen