foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Grote Clubhuis Sponsordag- inschrijven voor sponsorloop en maaltijd!

Aanstaande zondag Grote Clubhuis Sponsordag met sponsorloop op atletiekbaan en overige activiteiten bij clubhuis Minigolf Vereniging Wageningen. We proberen die dag zoveel mogelijk geld op te halen voor het clubhuis met onderstaande activiteiten. Inmiddels al 40 inschrijvingen voor het eten, en bijna 20 lopers voor de sponsorloop. Mis het niet!

Voor oud-leden


Programma
15.00 uur- sponsorloop
15.30 uur- minigolftoernooi, kinderactiviteiten, workshop " sport naar succes", hapje + drankje
17.55 uur- uitslag prijsvraag nominaties naam clubhuis
18.00 uur- maaltijd met uitgifte obligaties
19.00 uur- veiling

Sponsorloop
De sponsorloop is een coopertest. Pupillen lopen 6 minuten, junioren en volwassenen 12 minuten. Daag als pupil je trainer of ouder uit en als volwassenen neem je het op tegen de junioren. Laat je per minuut sponsoren door je familie, vrienden, collega’s of buren en probeer binnen de tijd zoveel mogelijk meters af te leggen. Inschrijven kan via de besloten ledenpagina. Je kunt ook een formulier downloaden dat je kunt gebruiken om je te laten sponsoren.

Workshop "sport naar succes"
Als bedrijf een topprestatie leveren? Ervaar hoe dat kan in deze workshop, verzorgd door Marcel Baatsen. Deze workshop is een pilot voor en kennismaking met een bedrijfstraining waarmee we sponsors voor Pallas werven. Het gaat over principes uit de sport, toegepast voor meer plezier en effectiviteit op/in je werk. Voor de duidelijkheid :

 • Het is geen lezing, maar een interactieve workshop waarin je ervaart hoe je in jouw werk steeds beter kunt worden.
 • Deelname is leerzaam, vrijblijvend en kosteloos. Na afloop wordt naar jouw ervaring gevraagd.

  De workshop begint na de sponsorloop; verzamelen bij de atletiekbaan. Opgeven graag via deze link.

  Minigolftoernooi
  Voor 3 euro, welke natuurlijk ook weer ten goede komt aan het clubhuis! kun je meedoen aan een mini-golftoernooi, onder het genot van een drankje (zelf betalen) en heerlijke cake. Voor de winnaar een leuke prijs.

  Kinderactiviteiten
  Met een knipkaart van 3 euro kun je kiezen uit: blikwerpen, ringwerpen, appel happen, je laten schminken, grabbelen en in ieder geval lekker limonade drinken en cake eten.

  Verkoop groene Pallas shirts
  Ook zo'n lekker groen Pallas trainingsshirt willen hebben? Ze zijn nog te koop voor 12,50! Hiervan komt 2,50 ten goede aan het clubhuis.

  Prijsvraag naam clubhuis
  Ja, je leest het goed: jij krijgt de kans om jouw stempel te drukken op het nieuwe clubhuis! Heb jij een mooie, leuke of bijzondere naam voor het clubhuis? Stuur dan een e-mail naar de voorzitter. Het bestuur zal uit alle inzendingen de nominaties kiezen en deze bekend maken op de sponsordag.

  Maaltijd & uitgifte obligaties
  Onder het genot van een maaltijd worden de obligaties toegelicht, die uitgegeven worden voor het clubhuis. Voor €5,- kun je een hapje mee eten. Kinderen tot 12 jaar kunnen hun maag vullen voor half geld. Van alle eters wordt verwacht dat ze een voor-, hoofd- of nagerecht bereiden (opwarmen eten is niet mogelijk). Intekenen hiervoor via de besloten ledenpagina.

  Veiling
  Dan het hoogtepunt van de sponsordag: de veiling! Je kunt bieden op een schat aan veilingitems, welke worden aangeprezen door een Bekende Wageninger. We hebben al wat mooie items in de wacht kunnen slepen maar zijn nog op zoek naar meer. Heb jij atletiekspullen, Pallas-memorabilia, een sportmassage of iets anders unieks, ludieks of waardevols in de aanbieding? Stuur dan een e-mail naar de vrijwilligerscoördinator.

  Voor Oud-leden
  Lijkt het je leuk om oude bekende (ex-)Palleten weer eens te ontmoeten? Daar is op deze dag volop gelegenheid voor. Eet gezellig een hapje mee of doe mee met de sponsorloop en kijk of je nog steeds zo hard kunt lopen als vroeger. De opbrengst gaat naar het clubhuis. Wie weet komt het uiteindelijk tot een echte reünie in ons eigen clubhuis!
  Snel aanmelden!

  Vergeet niet contant geld mee te nemen!

   

  909 x gelezen