foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Nieuwe Pallasbootcampcursus volgeboekt

Ook goede voornemens? Nu toch echt aan de slag? Het Pallasbootcamp is dan wat voor jou: een algehele conditietraining met kracht, lenigheid, explosiviteit en duurvermogen! Niet in de sportschool, maar lekker buiten! Na de succesvolle cursus in 2012, begint nu op 10 januari 2013 een nieuwe opstartcursus van 10 trainingen. De cursus is vol.

We maken gebruik van de elementen op en rondom de atletiekbaan. Dus circuittraining, oefeningen met grote oefeningenballen en medicinballen, gewichtjes en stabiliteitsoefeningen, hindernisbanen, loopoefeningen op het veld en de baan, en meer. Het is van alles wat, op verschillende plekken op de atletiekbaan. Je zult je buikspieren weer voelen!

De training is afwisselend, maar wel opbouwend: de oefeningen zijn geschikt voor beginnende sportievelingen tot regelmatige sporters en ze kunnen met eigen snelheid en kracht ingevuld worden.Het bootcamp is voor ervaren atleten te beschouwen als aanvulling op de (duur)training en voor beginnende sporters als goede allroundtraining. De trainingen worden gegeven door een gediplomeerde atletiektrainer.

Vanaf donderdag 10 januari 2013 begint een nieuwe cursus van 10 trainingen van 20.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. De kosten bedragen 40 euro. Bij de prijs inbegrepen zit een functioneel Pallasloopshirt. Meer informatie bij de trainer, via avpallas67 at gmail.com. Inschrijven is op dit moment niet meer mogelijk.

 

1053 x gelezen