foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Agenda

zo 7 okt: Clubdag

za 13 okt: Veluweloop

di 16 okt: Sportadviesuur M-visio

vrij 19 okt: Pupillenkamp

za 27 okt: Vrijwilligersborrel

za 15 dec: BVC

Activiteiten en Projecten

Bij Pallas'67 wordt er veel georganiseerd: trainingen, wedstrijden maar ook veel andere zaken.

Deze pagina bevat informatie over een aantal projecten of activiteiten die momenteel binnen de vereniging Pallas'67 spelen of gaan spelen.

Commissies of leden die op deze pagina ook informatie willen opnemen over hun plannen of activiteiten kunnen contact opnemen met de webmaster.

In de krant      Website      Trainers      Fotos     

Agenda
Activiteiten die (mede) door Pallas'67 worden georganiseerd
 2018
 zo 7 okt Clubdag

 za 13 okt Veluweloop

 di 16 okt Sportadviesuur M-visio

 vrij 19 okt Pupillenkamp

 za 27 okt Vrijwilligersborrel

 za 15 dec BVC

In de krant

Wil je een wedstrijdverslag schrijven, een spectaculaire uitslag wereldkundig maken, een recordpoging aankondigen in de lokale kranten: het kan via de PR-mail van Pallas. Stuur je tekst naar met cc naar en wij zorgen voor verzending naar kranten in de omgeving. Bel voor overleg: Jan Mars, 422993.

Website

Aankondigingen en verslagen van activiteiten en wedstrijden horen natuurlijk ook op de website. Dus vergeet ook niet om de webmaster ( ) te informeren . De aan te leveren tekst voor de website mag uitgebreider zijn dan de tekst voor de krant. En er mogen ook foto's bij.

Ook de individuele uitslagen van leden bij prestatielopen en andere wedstrijden willen we graag op de website hebben. Zie deze pagina.

Een paar cijfers over deze website: gemiddeld zijn er 80 unieke bezoekers per dag op deze homepage. Een topdag was zaterdag 17 mei 2008, met 739 bezoekers. Deze, en nog veel meer interessante feiten kun je hier zien.

Heb je opmerkingen of aanvullende ideeŽn, mail dan naar

  webmaster at pallas67.nl
.

Training geven iets voor jou?

Pallas'67 heeft de ambitie om langzaam maar zeker door te groeien, zowel in het aantal leden als in de kwaliteit van de geboden trainingen. Om dit te realiseren is er een flinke groep enthousiaste en goed opgeleide trainers.

Door de groei van onze club is er ruimte voor nieuwe trainers. Denk er eens over of het ook iets voor jou zou kunnen zijn. Diploma's hoef je nog niet te hebben. Via Pallas kun je bij de KNAU diverse cursussen volgen voor trainer.
Heb je interesse, aarzel dan niet en neem contact op met de huidige trainers of iemand van het bestuur. De namen van de bestuursleden vind je op deze website.

Foto's en fotogallery

Als je een mooie fotoserie hebt gemaakt van een wedstrijd of ander evenement, dan nemen we die graag op in Pallas'67 fotogalerij.
De procedure hiervoor staat hier. NB. Geen foto's opsturen, want dan loopt onze mailbox vol.
Natuurlijk is de beschikbare ruimte eindig, en niet alle foto's zijn geschikt voor de website. Een en ander ter beoordeling van de webmaster of fotoalbumbeheerder.