foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Looproutes

De stad Wageningen ligt in een uiterst gevarieerde omgeving. De stad heeft de aanwezigheid van een landbouwuniversiteit daar zelfs aan te danken: op loopafstand heel veel verschillende landschappen met allemaal andere gebruiksmogelijkheden.


De Wageningse atletiekvereniging Pallas'67 bedacht in het kader van het 750-jarig bestaan van Wageningen een nieuwe mogelijkheid om kennis te maken met het landschap: looproutes. Met steun van de gemeente Wageningen zijn vijf trajecten uitgezet, die wandelend of hardlopend kunnen worden afgelegd.
De kortste, door het Binnenveld, is ruim zes kilometer; de langste voert de loper helemaal om de stad heen en is bijna 26 kilometer.

  De routes zijn gemarkeerd met bordjes in uiteenlopende kleuren met daarop het W750-logo. Bovendien geeft het wegwijzerbordje aan het begin van elke route informatie over afstand, verlichting, hoeveelheid verkeer, verharding, enzovoort.
En valt de conditie een keer tegen, dan zijn er altijd nog bordjes die afsnijding van de route aangeven (bordje 1A).

Opmerkingen over de looproutes, de bordjes, etc? Svp mailen naar looproutes@pallas67.nl

Routes 1 t/m 4

Route 5

Printen

Heb je een route gelopen, en heb je er iets leuks over te vertellen? Laat maar weten. En zin om vaker te lopen, maar dan in een gezellige groep? Je kunt altijd vrijblijvend een paar weken meelopen in een trainingsgroep. We hebben veel trainingsgroepen; er is er altijd wel één die bij jou past.