foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Gaat de training door?

Vaak krijgen we de vraag of de training doorgaat. En het antwoord is: een atletiektraining kan bijna altijd doorgaan, desnoods in aangepast vorm.

De trainer past zijn of haar programma aan. Als de baan/weg glad is, dan kan het vaak wel op het veld. Als het te hard regent, is er wel ergens een overkapping of een trappenhuis of wellicht een krachthonk. De trainer kan ook besluiten de training in de duur wat aan te passen. Of besluiten voor een sleetjeswedstrijd!

Wat jij kunt doen, is je kleding op het weer aanpassen. Nu in de winter: veel laagjes kleding aan, misschien dubbele sokken, thermokleding, handschoenen, etc. Kinderen willen misschien wel een regenbroek aan in de sneeuw? En zorg, bij gladheid, dat je wel op een veilige manier bij ons kunt komen en weer weg kunt gaan. Ouders: breng en haal je kind bij gladheid en kans op onweer!

Als de trainer de veiligheid op de training niet kan garanderen, dan valt de training uit. Dit is het geval bij stormachtige wind (en verder) of windstoten, vanwege de kans op afgebroken takken en rondvliegend materiaal. Bij onweer nabij (donder volgt binnen 10 s op een flits), breekt de trainer onmiddellijk de training af en zoekt iedereen een schuilplaats.

Mocht de trainer de training niet door willen laten gaan, dan zal hij of zij dit altijd tijdig aankondigen via de mail of groepsapp. Houd dus je gegevens bij Pallas actueel.

Trainse!

Sneeuwtraining bij de studenten (Facebook)

Voorbeeldje horden in de sneeuw

Misschien voor de junioren nog een idee?

 

331 x gelezen