foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

BVC in Wageningen: modder

Sneeuw en dooi hadden de bospaden rond Oranje Nassau’s Oord herschapen in een modderpoel. Niet dat dat erg was: crosslopers zijn dol op zulk soort omstandigheden. Bijna 500 deelnemers kwamen over de finish.

De BVC is een serie van vier crosswedstrijden, in Veenendaal, Rhenen, Ede en Rhenen. De editie in Wageningen afgelopen zaterdag was de tweede. Voor het eerst werd hier een nieuw parcours gelopen met de start bij Oranje Nassau’s Oord.

Het weer en het verkeer in de regio bezorgde flink wat deelnemers vertraging. Toen er ook nog een ambulance nodig bleek een van onze junioren die zijn knie ontwrichtte, besloot de wedstrijdleiding het tijdschema een kwartier op te schuiven. Daarna liep alles op rolletjes.

Voor Pallas waren er goede resultaten, van het nu eindelijk zonder buikpijn de race uitlopen, überhaupt na vallen de race uitlopen, tot een plaats bij de eerste drie:

Daarnaast liepen ook Ingrid Haas, Patrick Smit, Tycho Schol en Mireille Baart zich tot vooraan de race in de verschillende afstanden voor masters.

Verdere uitslagen: bvccircuit.nl. De foto's staan op mijn album

De volgende BVC is op 13 januari in Ede.

Deze tekst is deel gebaseerd op het artikel geschreven voor de lokale krantjes, door Jan Mars.

 

311 x gelezen