foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Hulp bij wedstrijden nodig

De wedstrijdcommissie roept je op om mee te helpen bij de wedstrijden komend winterseizoen. Voor de BVC op 9 december is nog veel hulp nodig. Reageer dus nu!

Pallas ’67 organiseert regelmatig wedstrijden zowel op de baan als in het bos. Als ongeschreven regel doet elke jeugdpalleet mee aan de wedstrijden. Dat geldt natuurlijk ook voor volwassenen. Die hebben nog een uitweg, mocht je niet mee kunnen of willen doen, dan is er natuurlijk altijd hulp nodig om de activiteiten te organiseren. Ook de hulp van ouders van jeugdleden is onontbeerlijk. We vragen jullie aandacht voor:

Je kunt je HIER aanmelden om te helpen bij wedstrijden of voor de jurycursus of baanploeg.

Wedstrijden

Komende maanden organiseert Pallas ’67 de volgende wedstrijden. Daarbij zoeken we mensen voor de aangegeven taken. Bij alle wedstrijden zorgt de organisatie ervoor dat je goed verzorgd wordt (koffie, thee of fris en als relevant een lunchpakket).
 1. Bos- en Valleicross op zaterdag 9 december 2017 nabij het verpleeghuis ONO aan Kortenburg. We zoeken mensen die van 9:00-13:00 uur willen helpen bij/als:
  • Parkeerwacht (4-6 personen)
  • Uitdelen van startnummers, na-inschrijvingen (2 personen)
  • Jury aankomst (6 personen)
  • Parcourswachten om de lopers de goede richting te wijzen (6 personen)
 2. Belmonte Scholierenloop op zaterdag 17 maart 2018 in het Arboretum Belmonte aan de Generaal Foulkesweg. We zoeken mensen die van 13:45-16:15 uur willen helpen bij/als:
  • Uitdelen van startnummers, na-inschrijvingen (2 personen)
  • Jury aankomst (6 personen)
  • Parcourswachten om de lopers de goede richting te wijzen (6 personen)
  • Daarnaast zoeken we mensen om te helpen bij het opbouwen van 12:00-14:30 uur (4 personen)
 3. De volgende wedstrijden zijn in Apeldoorn. Als je komt helpen, kun je een reiskostenvergoeding krijgen.

 4. Try-out Games op zondag 3 december 2017 in het Omnisport in Apeldoorn. Deze wedstrijd organiseren we samen met andere verenigingen uit de regio. We zoeken mensen die willen helpen van 10:00-19:00 uur (of een dagdeel van 10:00-14:00 uur dan wel van 14:00-19:00 uur als:
  • Jurylid (6 personen)
  • Medewerker (diverse niet-wedstrijdgerelateerde taken) (4 personen)
 5. Nationale CD-indoor op zaterdag 20 en zondag 21 januari 2018 in het Omnisport in Apeldoorn. Deze wedstrijd organiseren we samen met andere verenigingen uit de regio. We zoeken voor beide dagen mensen die willen helpen van 9:00-19:00 uur (of een dagdeel van 9:00-14:00 uur dan wel van 14:00-19:00 uur als:
  • Jurylid (8 personen)
  • Medewerker (diverse niet wedstrijdgerelateerde taken) (4 personen)
 6. Pupillenindoor op zondag 11 maart 2018 in het Omnisport in Apeldoorn. Deze wedstrijd organiseren we samen met andere verenigingen uit de regio. We zoeken voor beide dagen mensen die willen helpen van 9:00-17:00 uur (of een dagdeel van 9:00-13:00 uur dan wel van 13:00-17:00 uur als:
  • Jurylid (8 personen)
  • Medewerker (diverse niet wedstrijdgerelateerde taken) (4 personen)

Je kunt je HIER aanmelden om te helpen bij wedstrijden of voor de jurycursus of baanploeg.

Jurycursus

Lijkt het jou leuk om bij wedstrijden als jurylid te werken, maar heb je nog geen jurydiploma? In december en januari zal een jurycursus georganiseerd worden (data in overleg vast te stellen). Het is een jurycursus algemeen (dus niet Athletics Champs), waarin aandacht wordt besteed aan het kunnen beoordelen van prestaties bij atletiekwedstrijden. De cursus gaat in op de organisatie bij een onderdeel, het beoordelen van prestaties en het werken als jury aankomst bij de looponderdelen.

Deze cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 3 uur en een afsluitende praktijkdag(deel) tijdens de Nationale CD-indoor op 20 of 21 januari (zie hierboven). Arjen Schots is de docent. De cursus zal samen met Tartlétos (Wageningse studentenatletiekvereniging) en Climax (Ede) worden georganiseerd.

Voor een jurycursus moet je tenminste 16 jaar oud zijn. De cursus is gratis en de Atletiekunie levert ook het cursusmateriaal (boekje) gratis.

Naast een jurycursus algemeen overwegen we ook cursussen te organiseren (samen met andere verenigingen uit de buurt) voor:

Je kunt je HIER aanmelden om te helpen bij wedstrijden of voor de jurycursus of baanploeg.

N.B. De pupillentrainers organiseren op korte termijn een jurycursus Athletics Champs. Geef hiervoor je interesse aan via Mirjam Broekmeijer of de trainer van je kind.

Baanploeg

Lijkt het je wel leuk om iets bij anders bij wedstrijden te doen dan jureren, dan is de baanploeg iets voor jou. In het baanseizoen van april-september is er voor het opbouwen van de verschillende wedstrijdonderdelen voorafgaand aan en tijdens de wedstrijd een baanploeg actief. De baanploeg brengt de baan voorafgaand aan een wedstrijd in gereedheid en zorgt er tijdens de wedstrijd voor dat alle onderdelen voorzien zijn van het juiste materiaal. Dit betreft werpmateriaal van het juiste gewicht, meetbanden, verplaatsen startblokken etc.

Je kunt je HIER aanmelden om te helpen bij wedstrijden of voor de jurycursus of baanploeg.

 

270 x gelezen