foto_1
foto 2
foto 3
foto leftbar

Clubhuis reservering

Clubkleding

Lid worden

Hardloopkalender

Contactpersonen

Mail ons:
  Vragen & suggesties
  Ledenadministratie
  Over deze website

Foto-albums

Youtube

Speciale Pallas Lustrum Speurloop (SPLS) in najaar

De SPLS van 3 juni is afgelast, in het najaar wordt een nieuwe poging ondernomen.

Bij deze speurloop loop je met een groepje een (vooraf) onbekende route van ongeveer 15 km. We vertrekken om 15.45 vanaf de Bongerd naar een geheime locatie. Daar aangekomen genieten we eerst van een lichte maaltijd waarna vanaf 18 uur de speurloop begint.

Bij de speurloop loop je met een groep (de groepsgrootte is afhankelijk van het aantal inschrijvingen) een (vooraf) onbekende route van ongeveer 15 km. Om de paar minuten vertrekt er een groep. We streven er naar groepen te maken die ongeveer even hard zullen lopen. Snelle en minder snelle lopers zijn dus gemengd en de snellere lopers moeten zich aan het tempo van de groep aanpassen.

Onze inschatting is dat er tussen de 1:45 uur en 2:15 uur over gelopen wordt. Iedere groep krijgt een envelop met daarin de te lopen route. Je moet die route precies volgen om langs een aantal stempelposten te komen. Cheaters let op: er zijn ook enkele vliegende controleposten!
De tijd die je loopt wordt gemeten in minuten en de snelste groep krijgt een leuke herinnering. Aan het eind komen de groepen dus ook weer na elkaar binnen en we wachten, onder het genot van een drankje, tot de laatste groep binnen is gekomen.

Uiteraard is het niet toegestaan een smart phone bij je te hebben. Iedere groep mag één ‘ouderwets’ mobiel zonder internet en GPS bij zich hebben.

Kun je niet meelopen, maar lijkt het je wel leuk dit mee te maken, meld je dan aan als vrijwilliger! Er zijn zo’n 10-12 mensen nodig bij de stempelposten.

Inschrijven: via de besloten ledenpagina, uiterlijk 28 mei. Kosten: € 14,-- te voldoen per incasso.

 

470 x gelezen